Novisource verkoopt broker activiteiten aan Brainnet

Novisource verkoopt broker activiteiten aan Brainnet


Novisource N.V. deelt mee dat overeenstemming is bereikt met Brainnet B.V. over de verkoop van de in Novisource Contracting Services B.V. ondergebrachte broker activiteiten. Partijen hebben hiervoor vandaag een koopovereenkomst getekend.

Tjebbe van Oostenbruggen, Algemeen Directeur van Brainnet: "Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid. Onze visie, aanpak en onafhankelijkheid leidde de afgelopen jaren tot toenemend vertrouwen van klanten en groei. De overname van de brokeractiviteiten van Novisource Contracting Services past goed in onze groeistrategie en biedt kansen om onze positie in onder meer de IT en Finance sector te verstevigen."

Duco Wildeboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Novisource: “Wij zijn zeer tevreden met deze transactie, die plaatsvond naar aanleiding van de strategische oriëntatie betreffende de verschillende bedrijfsonderdelen van Novisource. Wij geven de klanten van de broker activiteiten van Novisource Contracting Services in goede handen.”.

De ondernemingsraden van zowel Novisource als Brainnet hebben al positief geadviseerd over deze transactie. Van de transactie is melding gedaan bij de ACM. De transactie zal worden afgerond zodra deze procedure succesvol is doorlopen.


Voor meer informatie over dit persbericht:

Duco Wildeboer, voorzitter RvC
+31 (0)30 850 44 44
ir@novisource.nl


Dit is een mededeling op grond van artikel 17 van de EU Verordening Marktmisbruik 596/2014.


Klik hier om het pdf-document te bekijken en te downloaden.